top of page
  • Foto van schrijverEline

Van mijn passie mijn werk gemaakt!

Bijgewerkt op: 16 mrt. 2018

YEAH! Na een lang traject, zoekende wat ik eigenlijk wilde doen. Nu mijn eigen bedrijf. En mijn eigen website, een vertaling van wat altijd in mij heeft gezeten.


Voor alle mensen die mij altijd hebben zien schetsen in mijn wiskunde-, biologie- en economieschrift! Het was er altijd, maar komt nu echt tot uiting in House of Favorites ontwerpstudio! Super trots op het eindresultaat en op alle upp’s en down’s! Benieuwd wat jullie ervan vinden!

1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 Comment


irma.bijman
Nov 06, 2018

Van je passie je werk gemaakt! Zo herkenbaar en de hoeveelheid schriften & potloden die je versleten hebt, ontelbaar. T was nooit moeilijk om een cadeautje te verzinnen. Je schriften en potloden zijn (deels) vervangen door digitale mogelijkheden die jouw passie en deskundigheid voor ons visueel en uiteindelijk tastbaar maken. Hoe mooi is dat?!

Like
bottom of page