top of page
  • Foto van schrijverEline

Van mijn passie mijn werk gemaakt!

Bijgewerkt op: 16 mrt. 2018

YEAH! Na een lang traject, zoekende wat ik eigenlijk wilde doen. Nu mijn eigen bedrijf. En mijn eigen website, een vertaling van wat altijd in mij heeft gezeten.


Voor alle mensen die mij altijd hebben zien schetsen in mijn wiskunde-, biologie- en economieschrift! Het was er altijd, maar komt nu echt tot uiting in House of Favorites ontwerpstudio! Super trots op het eindresultaat en op alle upp’s en down’s! Benieuwd wat jullie ervan vinden!

#droom #houseoffavorites #starten #interieuradvies #interieurontwerpbureau #interieuradviseur #interieurontwerper #ontwerpbureau #interieurstyling #interieurbureau #emmeloord #flevoland #polder

1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page