top of page

Over mij

Leuk dat je er bent!

Na het succesvol afronden van mij studie woninginrichting & design in Zwolle, begon ik aan de HBO-opleiding Allround styling aan Academie Artemis in Amsterdam. Een inspirerende omgeving waarbij ik geprikkeld werd door kleuren, trends, materialen en prachtige producten. Ik liep stage bij een trendbureau, maakte dessins, materialen en ging mee op reis voor beursbezoeken. Deed trendonderzoek en productvoorstellen voor een groot Nederlands kledingmerk. Daarnaast werkte ik al die tijd naast mijn studie naast interieurstylist in een speciaalzaak met gerenommeerde merken van verf, behang, raam- en vloerbekleding. Na veel interieuropdrachten verbrede ik mijn kennis en kreeg ik meer interesse voor tuinen. Ik volgde een opleiding toegepaste beplantingsleer. Veel kennis en passie zijn inmiddels in huis om een goed advies te kunnen geven. 

PB%20House%20of%20Favorites%20lage%20res

Eline Bijman

Flexibel

Werkzaam door heel Nederland. Dus kom je niet uit de buurt, geen probleem!

Kennis

Proffessioneel HBO opgeleid interieurontwerpster met passie voor alles wat met interieur te maken heeft!

Ervaring

9 jaar ervaring in de woonbranche! Zowel op styling als ontwerp gebied.

veelzijdig

Onafhankelijk en deskundig advies voor zowel particulieren als zakelijke interieurprojecten.

IMG_0678_edited.jpg

Contact

Verdient jouw leefomgeving ook meer aandacht?
Ik maak graag een overzichtelijk plan van interieur tot tuin. Dit begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek op locatie of via beeldbellen. In het gesprek worden behoeften en wensen vastgesteld. Op basis van kennis en een eventuele klik kun jij zelf bepalen of wij samen jouw omgeving waardevoller gaan maken!

Kies je voor een aan huis advies dan combineren we de kennismaking gelijk met passend en duidelijk advies.


Via mijn online Calendly agenda kun je kijken naar de beschikbaarheid in mijn agenda en direct (klik hier) een afspraak plannen. 

bottom of page