top of page

INTERIEURONTWERP

We creëren een fijne plek om je thuis te voelen in een prettige sfeer die bij jou past. Ideeën worden werkelijkheid in een weldoordacht compleet interieurontwerp. Een 2D ontwerp geeft je inzicht in de indeling, kleur en materiaalgebruik en verlichting. Een 3D ontwerp maakt je interieurplan compleet door alle ideeën en wensen te visualiseren. Je wandelt letterlijk door je eigen huis. Ik help je graag gelukkig te maken in een omgeving die aansluit bij jou wensen.

IMG_0975_edited.jpg
C66C5490-60A1-42A5-876A-12BAFE9E785C%202

TUINONTWERP

Speciaal voor nieuwbouwers en huidige tuinbezitters ontwerp ik tuinen waarin jij je thuis voelt en waar rekening is gehouden met persoonlijke wensen. Met een 3D ontwerp wandel je letterlijk door je toekomstige tuin. Een 2D ontwerp laat je inzicht krijgen in verschillende indelingen en ideeën voor de vorm en omgeving van jou tuin. Uiteindelijk ontvang je een compleet plan dat overzichtelijk is voor een hovenier of zelf stap-voor-stap kunt uitvoeren. 

WAT KLANTEN ZEGGEN:

Simon & Arianne

“Bij de verbouwing van ons huis hadden wij een lichtplan nodig. Eline heeft dit voor ons uitgevoerd, het was een compleet plan dat klopte. We hebben ook veel gehad aan haar tips” Bekijk het ontwerp

bottom of page