top of page

Wil jij genieten?

- Genieten van mooie zomeravonden in je tuin met vrienden of familie?

- Je kinderen een fijne speelplek geven zonder een speeltuin te creëren

- Optimaal genieten van de omgeving van jullie tuin aan het water, een weiland of bosrand?

- Verhuisd maar is de huidige tuin niet naar wens en wil je een plan aangereikt krijgen passend bij jou wensen?

- Lastig om in te schatten hoe de tuin met jouw ideeën of wensen eruit komt te ziet?

- Nieuwbouwhuis? En is je tuin nu een leeg kader en heb je geen idee hoe nu verder?

- Vind je het het lastig afmetingen in te schatten? En geen idee hoe je een tuin moet verdelen?

PB%20House%20of%20Favorites%20hoge%20res
Lysanne en Gert DEF_06.jpg

2d & 3D ontwerp

De juiste symmetrie is belangrijk in een tuin. Dit geeft een goede basis maar ook rust en eenheid. Daarnaast moeten de verschillende functies: Groen, zitten, relaxen, spelen ook in verhouding zijn met de wensen en eisen. Een groene tuin creëren ook wanneer je weinig tijd hebt is mogelijk! Ik zal mij wanen in jou leven en leefstijl om tot een ontwerp te komen dat bij jou past. 

Er is gekozen om vanuit 2 pakketten te werken. Optioneel is een beplantingsplan: Vlekkenplan beplanting + in excel bloeischema met plantennamen en bloeiperiode. 

IMG_1028_edited.png

Werkwijze

Tijdens het kennismakingsgesprek luister ik naar je wensen. Ik probeer je aan het denken te zetten door te vragen: Wat je wilt bereiken, wat je belangrijk vindt en wat je aanspreekt. 

Ik geef tips en een visie over wat je kunt bereiken. Na dit gesprek zet ik alle wensen en vaste gegevens op een rij, ik leg je uit wat ik kan betekenen omtrent jouw woonvraag. 

 

Wanneer er een wederzijds vertrouwen is, ontvang ik van jou een aantal afbeeldingen wat je aanspreekt en afmetingen van de tuin. Daarna kan ik aan de slag met de indeling, dit is de basis van het ontwerp. Vervolgens maak ik het 

moodboard en het verlichtingsplan. Bij een 3D ontwerp ontvang je visualisaties van het definitieve ontwerp + een 3D video waarbij je letterlijk door je toekomstige tuin loopt. Een beplantingsplan is een extra optie op de onderstaande pakketten. 

Het tuinontwerp wordt in 90% van de gevallen online uitgevoerd. Nadat ik het advies digitaal heb verstuurd en het advies ''geland'' is, hebben we een telefonische contact moment om de ontwerpen te bespreken. Ik leg uit waarom en hoe het ontwerp tot stand is gekomen. We overleggen en bekijken alle mogelijkheden. Kleine aanpassing worden tijdens het gesprek aangepast. Je ontvangt de uitwerkingen digitaal, en het definitieve ontwerp per post. 

2D tuinontwerp

''Je wilt ideeën en wensen terug zien in een overzichtelijk 2D ontwerp zodat je de juiste keuzes maakt''

1.  Ideeën verzamelen en inventariseren wensen

2. Terugkoppeling van wensen en vaste gegevens

3. Ik ontvang de maatvoering van het perceel + huis

en omgeving foto's

4. Na ongeveer twee weken ontvangt het gehele advies per pakketpost en via de mail.

5. Tijdens de eindpresentatie bespreken we de twee indelingsplannen, maatvoering, moodboards en verlichtingsplannen. Het beste ontwerp met eventueel aanpassingen wordt na het gesprek aangepast tot een definitief ontwerp, deze ontvang je per mail.

€750,- euro*

Optioneel: beplantingsplan €395,-
 

3D tuinontwerp

''Je wilt een volledig ontwerp ontvangen waarbij ideeën inzichtelijk worden gemaakt''

1.  Ideeën verzamelen en inventariseren wensen

2. Terugkoppeling van wensen en vaste gegevens

3. Ik ontvang de maatvoering van het perceel + huis

en omgeving foto's

4. Na ongeveer twee weken ontvangt het 2D tuinontwerp advies via de mail.

5. Tijdens de presentatie bespreken we de twee indelingsplannen, maatvoering, moodboards en verlichtingsplannen. Het beste ontwerp met eventueel aanpassingen wordt na het gesprek aangepast tot een definitief ontwerp.

 

6. Er wordt vanuit het definitieve 2D tuinontwerp een 3D ontwerp gemaakt je ontvangt dit advies na enkele weken volledig digitaal en per pakketpost. 

Op aanvraag

* Genoemde prijzen gebaseerd op voor of achtertuin van 75m2. Wanneer de tuin groter is wordt de prijs nader bepaald. Staan jouw wensen niet in de bovenstaande pakketten? Neem dan even contact met mij op. 

Laten we
kennismaken! 

Het kennismakingsgesprek met mij is kosteloos en vrijblijvend. In het gesprek worden behoeften en wensen vastgesteld. Op basis van kennis en een eventuele klik kun jij zelf bepalen of ik jou verder kan helpen met jouw woonvraag.

Door middel van het gesprek kan ik bepalen wat ik kan betekenen om jouw woonvraag te beantwoorden en te visualiseren in een persoonlijk interieuradvies of tuinontwerp.

Via mijn online Calendly agenda kun je kijken naar de beschikbaarheid in mijn agenda en direct (klik hier) een afspraak plannen. Als je het prettiger vindt om eerst even te mailen of te bellen, dan mag dat natuurlijk ook.

PB House of Favorites lage resolutie-46.
bottom of page