top of page
  • Foto van schrijverEline

S.O.S: hulp bij interieur keuzes!


Momenteel zit ik zelf midden in een verbouwing van ons nieuwbouwhuis. 

Gelijk weet ik waarom ik en mijn mede interieur- ontwerpers en stylisten onmisbaar zijn. De hoeveelheid  vragen die op je afkomen tijdens de voorbereidingen en de verbouwing zijn enorm. Van kleur, tot vloer, van keuken tot indelingen en productkeuzes. 


Gelukkig word ik in mijn dagelijks leven omringt door vakdeskundigen waar ik even ongegeneerd kan vragen om met mij mee te denken. Die mij even een eindje op weg helpen, wanneer je het zelf even niet meer ziet of geen keuze kan maken. Mijn probleem is meestal dat ik als interieurstylist zoveel interieuroplossingen kan bedenken, dat ik uiteindelijk niet meer kan kiezen. Want in mijn geheugen heb ik archieven vol collecties lampen, banken en stoelen.


Even een andere blik of onafhankelijk en deskundig advies is best wel prettig. Een investering die je heel wat stress kan besparen. De belangrijkste reden voor mij was dat mijn raadgever(s) ervoor zorgden dat ik het leuk bleef vinden in plaats van een belemmering. 


Zo stelde ik tijdens de verbouwing de vragen:


- Witte of zwarte kozijnen?

- Welke raambekleding zal ik kiezen?

- Welke verf zal ik gebruiken?

- Welke indeling zal ik kiezen in mijn woonkamer?

- Welke meubels moet ik kiezen?


Witte kozijnen?

of

Zwarte kozijnen?

Hele simpele vragen zul je denken, maar zo ingewikkeld kunnen ze zijn als je keuzes moet maken. Er staan inmiddels al aardig wat vragen in mijn Instagram stories onder het kopje keuzestress waar ik om de mening van mijn volgers vraag.


Voor mij heeft het stellen van vragen geholpen om de juiste keuzes te maken. En jij? Welke vragen heb jij op het gebied van interieur of veranderingen die je in je huis graag wil toepassen?  Kan ik je helpen bij het maken van keuzes? 0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page